2015. december 15. 09:39 - MasterDwalin

Bemutatkozás és célok!

5-wallpaper-junkers-1920x1080.jpg

Ezzel az Age of Tyrants képpel reflektálnék az egyik eljövendő cikkemre!

 

 

Köszöntelek kedves ide tévedt Olvasó, a nevem Nagy Máté Farkas, bár wargame körökben sokan MasterDwalin néven ismernek! 

Ez a blog, ahol most jársz, a személyes wargame és fantasztikus irodalom témájú blogom, amit a híres, nevezetes Kabaman cimborám blogja ihletett. 

Nem ez az első ilyen formátum ahol írok, de egy dologban mindenképpen új. Az első oldal ahol megosztottam gondolataimat más emberekkel az RPGames.hu volt, ahol szerkesztőként foglalkoztam PC RPG játékokkal kapcsolatos hírek írásával. Ezután vágtam bele az első saját blogomba, az Asztropata Wargame Hírblogba, melynek célja az volt, hogy a Games Workshop játékaival kapcsolatos megjelenési pletykákat magyarul is elérhetővé tegye az érdeklődő kollégáknak (sok egyéb cikk mellett)

Aki követte az Asztropatát az tudhatja, hogy eredeti formájában megszűnt, és átköltözött a HammerTime Cafe wargame/társasjáték bolt, klub és kávézó blogjára. Szóval, ha valaki továbbra is hazánk nyelvén lenne kíváncsi a Games Workshop megjelenések aktuális pletykáira, az változatlanul követhet a HammerTime Blogon! 

És itt kanyarodnék vissza arra a bizonyos egy új dologra, amiben ez a blog más lesz, mint mondjuk a HammerTime Blog, vagy az Asztropata: abban, hogy ez egy személyes projekt!

Mivel a wargame hobbi az életem szerves része, úgy gondoltam kipróbálom magam a személyes blogolásban, és megpróbálok valami olyasmit alkotni, mint Kaba Mester (akinek blogját nem tudom elégszer ajánlani!)

Tehát ebből az ötletből született meg végül a DiceRunner Blog! (Igen, a nevet az egyik kedvenc filmemből, a Blade Runner-ből nyúltam!)

A blogon változó rendszerességgel lehet majd olvasni saját wargame projektekkel kapcsolatos bejegyzéseket, ami alatt ebben a pillanatban Kings of War, Warzone:Resurrection, Warhammer 40k és Age of Sigmar tartalmakat kell érteni. De, mivel nem csak megszállott figura gyűjtő, hanem wargame gyűjtő is vagyok, ezért ezen lista idővel folyamatosan bővülni fog! A következő évben már eleve három új címmel biztosan, ezek: az Age of Tyrants, az Imperial Skies és a Warpath: Firefight! Aztán ki tudja...

Ezek mellett ki szeretném próbálni magamat valami egészen másban is! A wargame mellett a másik nagy hobbim az olvasás. Amikor csak tudok, olvasok, ráadásul elég gyors tempóban szoktam falni a könyveket (hála annak, hogy általában sokat utazom tömegközlekedéssel), és amint leraktam egy könyvet, már kezdem is a következőt.

A tervem az, hogy azokról a fantasztikus irodalomba tartozó könyvekről, melyeket érdemesnek találok az ajánlásra, írni fogok egy kis ízelítőt, de fontos megjegyezni: NEM KRITIKÁT! A kritizálás nem műfajom, én inkább csak ajánlok majd. 

Nos, remélem elnyeri majd a tetszésedet ez a blog Kedves Olvasó, és gyakran visszajársz majd! Én azon leszek, hogy ez így legyen! 

Minden tippet, trükköt, ajánlást, észrevételt és tanácsot szívesen fogadok, írjatok nyugodtan!

 

Én Dwalin voltam,

Jó játékot mindenkinek! 

Címkék: bemutatkozás
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dicerunner.blog.hu/api/trackback/id/tr218169138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sándor Kaba Sarkadi 2015.12.15. 09:48:51

Nagyon örvendek az új blog születésének, én azonnal aktiváltam a "követés" funkciót. Mindig is szerettem, ha a nyers hírek mellett egy blogger a saját személyes élményeit, emlékeit és véleményét is hozzáragasztja egy-egy adott bejegyzésben, számomra ez sokkal emberibbé, szubjektívebbé és humánusabbá teszi a leírásokat.

Annyi tippem lenne csak, hogy az Olvasót én mindig nagy kezdőbetűvel szoktam megszólítani, ezzel is tiszteletemet adván Neki, mert hajlandó az agymenéseimet elolvasni.

Köszönöm a reklámot, a következő bejegyzésemben viszonozni fogom a szívességet. Illetve szívesen írok cikkeket vendégbloggerként, amennyiben olyan a hangulatom :)

Sok sikert, sok Olvasót és sok bejegyzést kívánok!

MasterDwalin 2015.12.15. 10:12:42

@Sándor Kaba Sarkadi:
Köszönöm Kaba!
Természetesen az írásaidat szívesen látom a blogon! ;)
süti beállítások módosítása